./produkt/kolka/przepisy_K.jpg
Zobacz nasze przepisy

Borówka

Borówki mają owoce koloru ciemnoniebieskiego do purpurowoczarnego. Każda jagoda ma półprzezroczysty miąższ z bardzo małymi, miękkimi, jadalnymi nasionami. Są bardzo soczyste i słodkie. Przeciwdziałają nowotworom, poprawiają wzrok, zapobiegają miażdżycy, regulują trawienie.
./produkt/foto/00121/00121_T.jpg

Smak

słodki

Dostępność

cały rok

Kraj pochodzenia

Peru, Argentyna, Chile, RPA, Polska, Hiszpania, Maroko, Urugwaj

Przechowywanie

Borówki podczas transportu i magazynowania przechowywane są w temperaturze 2 do 4°C. W domu należy je trzymać w lodówce.

Pakowanie

12 x 125 g

Borówka



Borówka  - Peru, Argentyna, Chile, RPA, Polska, Hiszpania, Maroko, Urugwaj