./produkt/kolka/przepisy_K.jpg
Zobacz nasze przepisy

Awokado Hass

Ze wszystkich odmian awokado, Hass cieszy się szczególnym uznaniem. Ma chropowatą, dość twardą, ciemnobrązową skórkę, ale w środku wygląda podobnie jak odmiany zielone. Miąższ dojrzałego owocu jest niezwykle miękki. Smak Hass'a charakteryzuje się wyczuwalną orzechową nutą i jest bardziej wyrazisty niż awokado zielonego. Awokado z etykietą Ready to eat z pewnością nie zawiedzie oczekiwań konsumenta.
./produkt/foto/00002/00002_T.jpg

Smak

orzechowa nuta, delikatny smak

Dostępność

cały rok

Kraj pochodzenia

Chile, Kolumbia, Hiszpania, Izrael, Peru, RPA

Przechowywanie

Owoce awokado są przechowywane w temperaturze od 5 do 7°C podczas transportu i magazynowania. W domu awokado należy przechowywać w temperaturze pokojowej.

Pakowanie

5 x 2 szt. tacka, 4kg kal. 12-22

READY TO EAT
Ten owoc występuje
w naszej ofercie
także jako produkt
READY to eat

Awokado Hass



Awokado Hass - Chile, Kolumbia, Hiszpania, Izrael, Peru, RPA